Ελεύθερος ο 55χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 8χρονη που έπαιζε κρυφτό

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη της ασέλγιας, και ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την 8χρονη

Must Read

Με περιοριστικούς όρους και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο 55χρονος που είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελία για γενετήσια πράξη εις βάρος 8χρονης, ενώ εκείνη έπαιζε κρυφτό με την παρέα της στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του αρνήθηκε την αποδιδόμενη πράξη εις βάρος του, η οποία πρόκειται για την γενετίσια πράξη σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το ανήλικο κορίτσι, αφού αυτό έπαιζε στη γειτονιά του και ότι ο ίδιος δεν έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Συμφωνήθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του, με προϋπόθεση να μην βγαίνει από τη χώρα και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αναφέρεται ότι η ανήλικη έπαιζε με τους φίλους της μπροστά στο σπίτι του κατηγορούμενου 55χρονου το απόγευμα της Τρίτης, και εκείνος στη συνέχεια της μίλησε και την κάλεσε κοντά του, για να την «βοηθήσει» να κρυφτεί. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ασέλγησε εναντίον της.

Η ανήλικη ανέφερε το συμβάν στους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This