Χοντραίνει η κόντρα του Κούγια με τον Παπαδόπουλο

Σε τροχιά σύγκρουσης οι δικηγόροι

Must Read

Με πολυσέλιδη ανακοίνωση απάντησε ο Οθων Παπαδόπουλος στις αιχμές που άφησε για το πρόσωπό του ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας πλέον ξεκάθαρο ότι οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου -πρώην και νυν- βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης και δεν αποκλείεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η αντίδραση του Οθωνα Παπαδόπουλου στην πρόσφατη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που άφηνε αιχμές ότι από εκείνον διέρρευσε η δικογραφία όσο εκπροσωπούσε την Πισπιρίγκου, ήταν δριμύτατη, καθώς έκανε λόγο για «άνανδρη συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, με την οποία κατηγορούμαι ευθέως ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ενήργησα βλαπτικά για τα συμφέροντά της». Οπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, «ακολουθείται συστηματικά η τακτική της διακίνησης έγγραφων επιστολών που φέρουν τον χαρακτήρα “δελτίων Τύπου”, που περιλαμβάνουν ανελλιπώς έμμεσες αναφορές στους προηγούμενους δικηγόρους που έχουν χειριστεί την υπόθεση».

Αναφορικά με τις αιχμές του κ. Κούγια περί διαρροής της δικογραφίας, αναφέρει: «Ο ισχυρισμός, όμως, ότι η συγκεκριμένη διαρροή δήθεν έγινε από εμένα είναι αήθης, ψευδής και συκοφαντικός και αποτελεί μνημείο αγνωμοσύνης και αχαριστίας. Αλλωστε, η διαρροή εγγράφων στα ΜΜΕ συνεχίζεται κανονικά και μετά τη διακοπή της συνεργασίας μου με την κυρία Πισπιρίγκου, χωρίς ούτε ο νέος της συνήγορος να μπορεί να την ελέγξει».

Στη συνέχεια ο ποινικολόγος ρίχνει ακόμη ένα καρφί, χωρίς να κατονομάζει τον νυν συνήγορο της κατηγορουμένης: «Αντί ο νέος της δικηγόρος να κάνει υπεράσπιση, ως έχει ιερή υποχρέωση, αφήνει συστηματικά αιχμές, υπαινιγμούς και κατηγορίες εναντίον μου με δελτία Τύπου που διακινεί, με άλλα λόγια, αντί να ασχολείται με την πελάτισσά του, ασχολείται με εμένα».

Δεν παραλείπει επίσης ο κ. Παπαδόπουλος να προειδοποιήσει: «Αυτό το δελτίο Τύπου αποτελεί αυστηρή προειδοποίηση ότι στην περίπτωση της παραμικρής αναφοράς του ονόματός μου, εμπλοκής μου σε ψεύτικα σενάρια, παραβίασης της προσωπικής μου ζωής και μεθόδευσης με σκοπό τη συκοφαντική δυσφήμησή μου θα αντιμετωπιστεί με τον πιο σκληρό τρόπο και θα έχει ως συνέπεια την προσφυγή μου στις δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές κατά παντός υπευθύνου και την άσκηση όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται από τον νόμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This