Γνωστή δημοσιογράφος κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή ροζ βίντεο

Ακόμα τέσσερις καταγγελίες για τον πορνο-Στάθη

Must Read

«Βροχή» εξακολουθούν να πέφτουν οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου για εμπλοκή του σε υποθέσεις revenge porn και διαρροής ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών σε βάρος του από τρεις γυναίκες, έρχονται στο φως καταγγελίες ακόμα τεσσάρων γυναικών για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες περιλαμβάνεται και γνωστή δημοσιογράφος, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Οι τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Ευτυχώς για τις καταγγέλλουσες, στα βίντεο δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Και οι τέσσερις θεωρούν ως δράστη της δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο διατηρούσαν ερωτική σχέση τα προηγούμενα χρόνια.

Οι νέες καταγγέλλουσες απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται ήδη υποθέσεις σε βάρος του παρουσιαστή, με βάση τις καταγγελίες γυναικών που έχουν ήδη οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Για τις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού μίλησε χθες η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες. Είναι δύσκολο το πώς θα προσφύγουν νομικά, γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Ο συγκεκριμένος καταγγελλόμενος είχε μια πολυετή δράση» δήλωσε.

Τα στοιχεία τους

Επισήμανε, δε, ότι οι τέσσερις γυναίκες προβληματίζονται ως προς το αν θα προσφύγουν νομικά, μπροστά στον κίνδυνο να διαρρεύσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, καθώς έως σήμερα στα επίμαχα ροζ βίντεο δεν εμφανίζονται τα πρόσωπά τους…

«Οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον. Μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση. Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μη φοβούνται να μιλήσουν. Χρειάζονται νομική και ψυχολογική υποστήριξη» συμπλήρωσε η κυρία Πριλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ήδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης και έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τη διακίνηση βίντεο πρώην ερωτικής συντρόφου του. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο παρουσιαστής κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης. Εξάλλου, τον περασμένο Φεβρουάριο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή βίντεο άλλης πρώην συντρόφου του. Ωστόσο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την απόφαση και άσκησε έφεση, ζητώντας ο παρουσιαστής να δικαστεί για κακούργημα και για εκείνη την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This