Ελεύθερος ο πατέρας για την κακοποίηση του βρέφους – Η σύζυγός του τον υπερασπίστηκε

Οι γονείς επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή τους από το γραφείο του ανακριτή

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι προκάλεσε σοβαρές κακώσεις στο 4 μηνών παιδί του στην Κυπαρισσία, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία».

Στον 20χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και να μην έχει οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος. Επιπλέον, κατέβαλλε εγγύηση 2.000 ευρώ για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος του 20χρονου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώ μετά την απολογία του, το ζευγάρι αποχώρησε σε κλίμα έντασης και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας ο οποίος παραδέχτηκε ότι κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι, ισχυριζόμενος ότι το «ταρακούνησε» για να σταματήσει να κλαίει, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία ενώ και οι δύο γονείς διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό εντοπίστηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Όλα συνέβησαν όταν ο πατέρας πρόσεχε το παιδί μόνος του στο σπίτι και η νεαρή μητέρα βρισκόταν στην εργασία της. Ο ίδιος την κάλεσε και της είπε ότι το παιδί δεν ήταν καλά. Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί το βρέφος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του και πως έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης. Το μωράκι διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων της Αττικής όπου διασωληνώθηκε.




Δείτε επίσης: Πήραν προθεσμία οι γονείς του βρέφους που κακοποιήθηκε – «Ήταν ατύχημα» λέει η γιαγιά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This