«Παύσατε πυρ» από Γαλανοπούλου – Ανακάλεσε τη μήνυση εις βάρος του πρώην συντρόφου της

Η ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυση εις βάρος του πρώην συντρόφου της! Τον κατηγορούσε για υπεξαίρεση ποσού 1.240.000 ευρώ

Must Read

Αίσιο τέλος είχε το δικαστικό… σίριαλ με «πρωταγωνίστρια» την ηθοποιό Αβα Γαλανοπούλου και τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε μηνύσει ότι είχε καταχραστεί το αστρονομικό ποσό του 1.240.000 ευρώ.

Την Τετάρτη επρόκειτο να εκδικαστεί στο Εφετείο σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για την οποία ο πρώην σύντροφός της είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή και καταβολή 250.000 ευρώ. Ομως η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η 55χρονη ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυση εις βάρος του, έπειτα από εξωδικαστικό συμβιβασμό των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Η δικαστική διαμάχη της Αβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της είχε διαρκέσει σχεδόν δέκα χρόνια. Η ηθοποιός είχε γνωρίσει και έκανε σχέση με τον μετέπειτα αντίδικό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν ο λογιστής και επιχειρηματίας από τον Βόλο πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Οταν ανακάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της ήταν παντρεμένος με παιδιά, εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός έκανε υπομονή και φαίνεται πως του εμπιστεύτηκε τη διαχείριση των οικονομικών της. Σύμφωνα με τη μήνυσή της, άνοιξαν μαζί εταιρία και το καλοκαίρι του 2007 έκανε την πρώτη μεταφορά χρημάτων από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Από το 2008 και μετά ό,τι αμοιβές έπαιρνε πήγαιναν απευθείας σ’ αυτήν την εταιρία. Χρήματα από σειρές, τηλεταινίες, θέατρο, σπικάζ, μεταγλωττίσεις και διαφημιστικά. Το 2011, όταν η Αβα των «Δύο ξένων» υπέστη οξεία περιτονίτιδα, ζήτησε πίσω τα χρήματά της. Ομως εκείνος δεν της τα επέστρεψε, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να πάθει σοκ και να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της…

Ακολούθησε η δικαστική μάχη με μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του για την κατάχρηση του ποσού του 1.240.000 ευρώ. Επειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, η υπόθεση εκδικάστηκε το 2018, με αποτέλεσμα την καταδίκη του πρώην συντρόφου της. Η περιπέτεια αυτή τής κόστισε επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά αυτή η ιστορία. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Κάποια στιγμή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για την απώλεια των κιλών μου. Ισως νόμιζαν ότι δεν είμαι ικανή να παίξω ή ότι είμαι μία που θέλει να τα εγκαταλείψει όλα ή να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο. Ομως ξαναξεκινάω τώρα, άλλωστε έγινε ο πρώτος κύκλος του δικαστηρίου και αυτό μού έδωσε κάποια χαρά. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει» είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη, μετά την έκδοση της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του πρώην συντρόφου της. «Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών, λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα» συμπλήρωσε.

Το Εφετείο είχε οριστεί για την Τετάρτη, όμως η δίκη δεν έγινε ποτέ, καθώς επήλθε συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επειτα από συνεννόηση των δικηγόρων της Αβας Γαλανοπούλου και του πρώην συντρόφου της αποφασίστηκε να καταβληθεί τμήμα του διεκδικούμενου χρηματικού ποσού. Επειτα από αυτήν την εξέλιξη η γνωστή ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυσή της και η δίκη ματαιώθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This