Όχι στη συνένωση των δικογραφιών – Απορρίφθηκε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι δε θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία

Must Read

Αρνητική ήταν η απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας στο αίτημα που κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, για συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί εις βάρος της για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου έκρινε ότι δεν είναι σκόπιμο να γίνει η συνένωση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με αυτή που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, καθώς οι δύο υποθέσεις δεν βρίσκονται στο ίδιο δικονομικό σημείο.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη δικογραφία που αφορά τους δύο θανάτους είναι ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης. Διαδικασία που είχε «παγώσει» μετά το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά μπορεί πλέον να συνεχιστεί, αφού εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This