Πέμπτη 6/5/2021

Και με τη… βούλα το παιδί είναι της «μαύρης χήρας» και του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία!

Το επίσημο πόρισμα της εξέτασης DNA επιβεβαίωσε ότι το αγοράκι είναι γνήσιο τέκνο του αδικοχαμένου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Την πρώτη νίκη της σχετικά με το ζήτημα της πατρότητας του 6,5 ετών γιου της κέρδισε η Βουλγάρα χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια το 2017 στη Σητεία. Και αυτό γιατί το επίσημο πόρισμα της πραγματογνώμονα μοριακής γενετίστριας δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο ανήλικος είναι γνήσιο τέκνο του αδικοχαμένου 62χρονου!

Το αγοράκι, το οποίο βρέθηκε άθελά του στη μέση μιας μεγάλης δικαστικής διαμάχης, είναι γιος της 40χρονης αλλοδαπής, η οποία καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία χωρίς ελαφρυντικά και όχι για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, όπως ήταν η αρχική κατηγορία. Όμως η οικογένεια του άτυχου καρδιολόγου υπέβαλε αγωγή προσβολής της πατρότητας, καθώς οι συγγενείς είχαν υπόνοιες πως η Βουλγάρα το είχε αποκτήσει με άλλον άνδρα.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου όπου συζητείται η αγωγή είχε ορίσει ως πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο-γενετίστρια, προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν ο 62χρονος καρδιολόγος ήταν φυσικός πατέρας του ανηλίκου. Πριν από μερικές μέρες οι δικηγόροι της 40χρονης «μαύρης χήρας» πήραν στα χέρια τους αντίγραφα από το επίσημο πόρισμα που συνέταξε η διορισμένη από το δικαστήριο πραγματογνώμονας.

Τα αποτελέσματα της έρευνάς της ταυτίζονται πλήρως με εκείνα της εξέτασης DNA που διενήργησε ο δικός τους τεχνικός σύμβουλος και γνωστός γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος, σύμφωνα με τα οποία το 6,5 ετών αγοράκι είναι παιδί του καρδιολόγου με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99%!

«Θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν αναμενόμενο για εμάς, γιατί ήδη η εντολέας μου γνώριζε ότι το παιδί ήταν του συζύγου της και όχι οποιουδήποτε άλλου. Η εξωσυζυγική της σχέση αναφέρεται στον τελευταίο χρόνο πριν από τον θάνατο του γιατρού και ουδεμία σχέση έχει με την πατρότητα του τέκνου.

Λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε και αυτή και το παιδί και δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά πιθανολογώ ότι, επειδή η πλευρά της αδελφής του γιατρού ενδιαφέρεται για την περιουσία, θα διεκδικήσει την επιμέλειά του, πράγμα το οποίο θα κάνει πολύ κακό στην ψυχισμό του παιδιού» δήλωσε στην «Espresso» ο εκ των συνηγόρων της 40χρονης Μανώλης Αναστασάκης.

Ο ίδιος εκτίμησε πως, ύστερα από την τελευταία εξέλιξη, το δικαστήριο το οποίο θα ορίσει δικάσιμο μέσα στις επόμενες μέρες θα απορρίψει ως αβάσιμη την αγωγή της οικογένειας του 62χρονου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ