Σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέως στο Εφετείο για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

: «Χάλασε μια ζωή»

Must Read

Με την αγόρευση της εισαγγελέως αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές τον Οκτώβριο του 2017, δίπλα στο μνήμα του φίλου της στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί της ενοχής ή όχι του 63χρονου κατηγορούμενου Εμμανουήλ Σοροπίδη αναμενόταν στην προηγούμενη συνεδρίαση, στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, τότε είχε νοσήσει με κορωνοϊό μία από τις ενόρκους, με συνέπεια το δικαστήριο να διακόψει για σήμερα. Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στο δικαστήριο αλλά να εκπροσωπείται από τη συνήγορό του, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Οι δικαστές και οι ένορκοι δεν είχαν πειστεί από τους ισχυρισμούς του, το ίδιο και η εισαγγελέας, η οποία ήταν καταπέλτης για τον 63χρονο, που ακόμα και την ύστατη στιγμή αρνιόταν κατηγορηματικά ότι σκότωσε το θύμα και απέδιδε το έγκλημα σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς που, κατά τα λεγόμενά του, του έταξαν 30.000 ευρώ προκειμένου να βγάλει για τρεις τέσσερις μήνες εκτός υπηρεσίας την εφοριακό!

«Δεν θα προτείνω κανένα ελαφρυντικό. Χάλασε τη ζωή του, αλλά και τη ζωή μιας χρήσιμης κοπέλας και τη ζωή μιας οικογένειας. Οταν είσαι κατηγορούμενος, το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι η αλήθεια… Αν βρει τον δρόμο για την αλήθεια, ας κοιτάξει τον Θεό και ας την πει» είχε τονίσει η εισαγγελική λειτουργός για τον κατηγορούμενο.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί εκτενώς στις ευθύνες που είχαν «φορτώσει» από πολύ νωρίς στην άτυχη 32χρονη άλλα μέλη της οικογένειάς της, τονίζοντας πως «αντί να χαίρεται την ηλικία της, ξεχρέωνε χρέη από τζόγο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This