Ο γνωστός Αλέξης Κούγιας

Άρχισε να... πυροβολεί κατά του πρώην δικηγόρου της Πισπιρίγκου και των δημοσιογράφων

Must Read

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με νέα ανακοίνωση άφησε σοβαρές αιχμές κατά του πρώην δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Oθωνα Παπαδόπουλου, αλλά και εναντίον δημοσιογράφων τηλεοπτικών εκπομπών και ιατροδικαστών!

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης 33χρονης έκανε λόγο για «πρωτοφανή υπερασπιστική απουσία» στον χειρισμό της πολύκροτης υπόθεσης, προτού την αναλάβει ο ίδιος. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε «νομικά αγράμματους» και «αριβίστες» δημοσιογράφους «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» εκπομπών, απείλησε με μηνύσεις και έφτασε να κατηγορήσει τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ότι παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης για «ψηφοθηρικούς λόγους».

Ταυτόχρονα, υπερασπίστηκε τις Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα, που έβαλαν τις υπογραφές τους στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας, και αποκάλυψε πως η εντολέας του θα ζητήσει πολυήμερη προθεσμία, όταν κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της. Τέλος, διέψευσε ότι ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι από την Κύπρο αρνήθηκαν να διοριστούν τεχνικοί σύμβουλοι της 33χρονης.

«Ουσιαστικά ανέλαβα όταν είχε πλέον ολοκληρωθεί η δικογραφία με φερόμενο θύμα την κόρη της Τζωρτζίνα και ουδεμία συμμετοχή είχα στο μέχρι εκείνη τη στιγμή υπερασπιστικό έργο, στο οποίο υπήρχε μια πρωτοφανής υπερασπιστική απουσία, ο διορισμός τεχνικών συμβούλων, και έτσι παρέμεινε το αποδεικτικό υλικό μόνο με το σενάριο το οποίο κατασκεύασε η Αστυνομία με το διαβιβαστικό της έγγραφο και το οποίο δυστυχώς αντέγραψαν με μια πρωτοφανή ιατροδικαστική γνωμοδότηση δύο ιατροδικαστές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, αφού προηγουμένως κατά πρωτοφανή για τα δικαστικά δεδομένα τρόπο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, πιθανότατα επηρεασμένος από πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατά την κρίση μου για λόγους μόνο ψηφοθηρικούς, παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης και κάλεσε σε πειθαρχική απολογία δύο από τις επαρκέστερες Ελληνίδες ιατροδικαστές, οι οποίες, δυστυχώς για τα “μεσημεριανάδικα” και τα “πρωινάδικα” με αγράμματους νομικά δημοσιογράφους και παρουσιαστές, αθώωναν ουσιαστικά την κυρία κατηγορουμένη» ανέφερε ο γνωστός για το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο του δικηγόρος.

Απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια, Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022. Η 33χρονη η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Απρίλιο για την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σύμφωνα με συμπληρωματική ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 9χρονη, όταν αυτή νοσηλεύονταν στο “Καραμανδάνειο” νοσοκομείο της Πάτρας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο κ. Κούγιας κατηγόρησε τον προηγούμενο υπερασπιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι «δεν έπραξε τίποτα» ώστε να συνενωθούν οι δικογραφίες για τους θανάτους της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο παιδιών «και έτσι εγκατελείφθη η κυρία κατηγορουμένη με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει δύο προσωρινές κρατήσεις». Οπως τόνισε, λόγω της σοβαρότητας της κατηγορίας δεν θα επιτρέψει η εντολέας του να απολογηθεί μόλις σε τρεις ημέρες, «όπως συνέβη, δυστυχώς, στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, με ό,τι σημαίνει αυτή η προχειρότητα». Αναφερόμενος, τέλος, σε ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους από την Κύπρο «που εμφανίστηκαν αυτόκλητα και δήθεν αρνήθηκαν να είναι τεχνικοί σύμβουλοι της κατηγορουμένης» τόνισε:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι παντελώς άγνωστα τόσο σε εμένα όσο και στην κυρία κατηγορουμένη και στο οικογενειακό της περιβάλλον, και διαψεύδω ότι οποτεδήποτε επελέγησαν και τους εζητήθη να είναι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This