Βούλευμα-«καταπέλτης» για τον Γιώργο Καρκά!

Ο 29χρονος ηθοποιός παραπέμπεται σε δίκη

Must Read

Σκούρα τα πράγματα για τον Γιώργο Καρκά, καθώς, όπως όλα δείχνουν, η πρόσφατη περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 24χρονου ταξιτζή, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, να πείσει τις αρχές για την αθωότητά του, αλλά διαρκώς βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες, οι οποίες αναιρούν τους όποιους ισχυρισμούς του.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπει τον Καρκά σε δίκη ενώπιον του ακροατηρίου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με βούλευμα-«καταπέλτη», όπου, μεταξύ άλλων, τονίζεται πως ο καλλιτέχνης έκανε χρήση σωματικής βίας και ναρκωτικών ουσιών για να εξαναγκάσει τον ταξιτζή «σε ανοχή ασελγούς πράξης».

Στο φως οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Αποσπάσματα του δικαστικού εγγράφου, τα οποία περιέχουν αναλυτική περιγραφή των γεγονότων εκείνης της μέρας, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ειδικότερα στην Αθήνα την 13-11-2018 και περί ώρα 18:30 μ.μ. επιβιβάσθηκε (ενν. ο ηθοποιός) στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου, χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική- χαλαρωτική ουσία».

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς την Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη. Αυτό φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός για να τον οδηγήσει πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε να ανεχθεί ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του!

«Ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες», αναφέρεται ακόμη στο βούλευμα, το οποίο διατάσσει τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του Καρκά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This