Αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης Κοεμτζή

Must Read

Αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου πήρε η πολυαναμενόμενη δίκη του φωτογράφου πρώην συντρόφου της Λίνας Κοεμτζή και δύο ακόμη νεαρών, που κατηγορούνται ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες, καθώς και ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια γυμνής φωτογράφισης της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, ωστόσο οι τρεις νεαροί, που κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν έδωσαν το παρών στο δικαστήριο.

Η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, που χαρακτήρισαν «μέρα ορόσημο» τη χθεσινή ημέρα, δεδομένου ότι πήρε δυόμισι χρόνια για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο, δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν.

«Δε θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους», ανέφερε συγκινημένη η Σταυρούλα Τομπάζη.

Φορώντας μαύρα και κρατώντας στην αγκαλιά της τη φωτογραφία της Λίνας, πρόσθεσε ότι ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα δικαιωθεί η ψυχή της κόρης της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This