Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Ερωτήματα στο εδώλιο για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 38χρονης που αγνοείται 17 μήνες

Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης της 38χρονης Τόνια Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και σχεδόν 17 μήνες, αναμένεται να ρίξει η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας 60χρονος που κατάγεται από το Ρέθυμνο, με τον οποίο η αγνοούμενη διατηρούσε ελεύθερη ερωτική σχέση. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και υποστηρίζει πως θέλει να βρεθεί η 38χρονη για να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, τη νύχτα της εξαφάνισης της Τόνια Ζόεβα, τον Μάιο του 2018, είχαν συναντηθεί, πήγαν στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην πόλη του Ρεθύμνου, όπως του είχε ζητήσει.

Ωστόσο, το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου στο βούλευμά του αποφάνθηκε ότι οι ισχυρισμοί του 60χρονου έρχονται σε αντίθεση με τα αποδεικτικά στοιχεία και πως ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις. Στο σπίτι και το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, για την προέλευση των οποίων ο ίδιος έχει δώσει διαφορετικές διηγήσεις.

Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στον νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, σε λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, στο μαξιλάρι και το σεντόνι, στη σφουγγαρίστρα… Διάσπαρτες κηλίδες του θύματος βρέθηκαν, επίσης, στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, τόσο εξωτερικά (στην μπροστινή δεξιά ζάντα) όσο και εσωτερικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ