Ερωτήματα στο εδώλιο για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 38χρονης που αγνοείται 17 μήνες

Must Read

Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης της 38χρονης Τόνια Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και σχεδόν 17 μήνες, αναμένεται να ρίξει η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας 60χρονος που κατάγεται από το Ρέθυμνο, με τον οποίο η αγνοούμενη διατηρούσε ελεύθερη ερωτική σχέση. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και υποστηρίζει πως θέλει να βρεθεί η 38χρονη για να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, τη νύχτα της εξαφάνισης της Τόνια Ζόεβα, τον Μάιο του 2018, είχαν συναντηθεί, πήγαν στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην πόλη του Ρεθύμνου, όπως του είχε ζητήσει.

Ωστόσο, το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου στο βούλευμά του αποφάνθηκε ότι οι ισχυρισμοί του 60χρονου έρχονται σε αντίθεση με τα αποδεικτικά στοιχεία και πως ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις. Στο σπίτι και το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, για την προέλευση των οποίων ο ίδιος έχει δώσει διαφορετικές διηγήσεις.

Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στον νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, σε λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, στο μαξιλάρι και το σεντόνι, στη σφουγγαρίστρα… Διάσπαρτες κηλίδες του θύματος βρέθηκαν, επίσης, στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, τόσο εξωτερικά (στην μπροστινή δεξιά ζάντα) όσο και εσωτερικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This