Προφυλακιστέος ο 27χρονος που είχε συλληφθεί στα Προσφυγικά

Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι και για τον εμπρησμό στον όμιλο της Real

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε προσωρινά ο 27χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στα Προσφυγικά καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες για μια σειρά εμπρησμών, ανάμεσα στις οποίες και αυτός που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, στα γραφεία του ομίλου Real, στην λεωφόρο Κηφισίας.

Ο νεαρός, ο οποίος, είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ήταν αρκετές και συγκεκριμένα για: εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμός από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, και σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας, παράνομη κατοχή όπλων και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Δείτε επίσης:

Αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά: 78 συλλήψεις, 7 τραυματίες αστυνομικοί

Προσφυγικά: Αρχηγικό μέλος των «Χιλιάδων Ήλιων της Νύχτας» πιθανότατα ο 27χρονος που συνελήφθη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This