Η μάνα της έδωσε «άλλοθι» στη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας

Κατέθεσε ότι την ώρα της δολοφονίας του καπετάνιου γαμπρού της η κόρη της ήρθε στο σπίτι της για να πάρει σπανακόρυζο

Must Read

Με την κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης Δήμητρας Βούλγαρη, της χήρας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, συνεχίστηκε χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Όπως είχε κάνει και ο γαμπρός της (σύζυγος της άλλης κόρης της), έτσι και η ηλικιωμένη έδωσε το ίδιο άλλοθι στην κατηγορούμενη για το χρονικό διάστημα που τοποθετείται ο θάνατος του αδικοχαμένου καπετάνιου, εκτιμώντας πως ο 42χρονος γαμπρός της αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με την «Εspresso» κατάθεση της μητέρας της 41χρονης -που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 42χρονου συζύγου της- αναμενόταν από τους παράγοντες της δίκης, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε ενώπιον δικαστηρίου. Στο Πρωτοβάθμιο που έγινε το 2016 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης, όπου η 42χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια, δεν είχε καταθέσει κανείς από τους συγγενείς της Βούλγαρη, καθώς -όπως είπαν- δεν τους το είχαν επιτρέψει οι τότε δικηγόροι της Δήμητρας.

«Έχω μια κόρη άγγελο»

Την Παρασκευή, η ηλικιωμένη, η οποία αποτελεί πρόσωπο «κλειδί» στην πολύκροτη υπόθεση, εξετάστηκε διεξοδικά τόσο από τους δικαστές της έδρας όσο και από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής. Και οι δύο πλευρές στάθηκαν στη σειρά τηλεφωνημάτων, ύστερα από την άρση απορρήτου, μεταξύ της ίδιας, της Δήμητρας και της άλλης κόρης της, αμέσως μετά τον θάνατο του Λάμπρου, ο οποίος τοποθετείται μεταξύ 12.40 με 13.15.

«Η Δήμητρα ήρθε 13.15 με 13.30 για να πάρει φαγητό και συγκεκριμένα σπανακόρυζο. Για τον Θανάση έμαθα από μια γειτόνισσα γύρω στις 3 παρά. Λιποθύμησα και μετά τηλεφώνησα στην άλλη κόρη μου και της το είπα. Έχω μια κόρη άγγελο, ένα κορίτσι της Εκκλησίας, που ασχολιόταν με το σπίτι και τη δουλειά της» κατέληξε η μητέρα της κατηγορουμένης.

Το δικαστήριο αλλά και οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής ρώτησαν τη μάρτυρα για το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων που ακολούθησαν τον θάνατο του καπετάνιου. Από τις 13.45 ως τις 13.58 η μητέρα αντάλλαξε τηλεφωνήματα με τις δύο κόρες της και οι δύο αδελφές μεταξύ τους. Όπως είπε κοφτά, όμως, ύστερα από πέντε χρόνια δεν θυμάται τι είπαν, απλώς ότι συνήθιζε να επικοινωνεί συχνά με τις κόρες της.

Η μητέρα της κατηγορούμενης
O αδικοχαμένος Θανάσης Λάμπρου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This