Στο «σκαμνί» (ξανά) ο δραπέτης – τραγουδιστής Κ. Δαναός

Must Read

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός, ο οποίος είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο την περασμένη άνοιξη όταν και διαπιστώθηκε ότι επί 17 χρόνια ήταν… δραπέτης των Φυλακών Αλικαρνασσού!

Ο 45χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον ράπερ UNAX το νέο του τραγούδι με τίτλο «Caramela», θα δικαστεί για τα πλημμελήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόδρασης, ευελπιστώντας σε μια ευνοϊκή κρίση του δικαστηρίου.

Η απίστευτη ιστορία του έγινε γνωστή όταν οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο τραγουδιστής, που είχε αλλάξει το όνομά του σε Κωνσταντίνος Δαναός, δεν ήταν παρά ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ο οποίο το 2002, σε ηλικία μόλις 24 ετών, βγήκε με ολιγοήμερη άδεια από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης, ρίχνοντας πίσω του μαύρη πέτρα!

Ο ίδιος που επί σειράν ετών ζούσε με τον φόβο μη γίνει αντιληπτός κατόρθωσε εν τέλει όχι να περνά απαρατήρητος, αλλά και να γίνει γνωστός χωρίς κανείς να τον ταυτοποιήσει με τον νεαρό άνδρα ο οποίος πριν από 20 χρόνια περνούσε το κατώφλι των φυλακών κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης.

Πάντως, ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει πως η απόδραση υπήρξε μονόδρομος, καθώς ο ίδιος ως έγκλειστος υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγκρατούμενό του. «Οι συνθήκες στη φυλακή με ανάγκασαν να πάρω την άδεια και να μην επιστρέψω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συνήγορό του Γιάννα Παναγοπούλου, σε βάρος του δεν εκκρεμούν άλλες ποινικές υποθέσεις ενώ οι ποινές που επισείουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι μικρές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This