Στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Must Read

Στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο θα γίνει η δίκη των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, για λόγους ασφαλείας.

Η δίκη των δυο κατηγορουμένων, θα έπρεπε κανονικά να γίνει στα δικαστήρια Δωδεκανήσου, στη Ρόδο δηλαδή καθώς εκεί ως γνωστόν διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη η Ελλάδα.

Όμως, ο εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε για λόγους ασφαλείας η δίκη να γίνει, εκτός Ρόδου, και δη στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στο αίτημα του αναφέρει πως «υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας αν η υπόθεση δικαστεί στη Ρόδο».

Εν ολίγοις υπάρχει τέτοια οργή στον κόσμο για τον ομαδικό βιασμό και τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού που είναι βέβαιον πως οι κατηγορούμενοι κινδυνεύουν με λιντσάρισμα. Το αίτημα έγινε δεκτό και η δίκη θα προσδιοριστεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε πρώτο και δεύτερο βαθμό στα δικαστήρια της Αθήνας.

Μάλιστα, σε λίγες μέρες θα προσδιοριστεί και η εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: dikastiko.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This