ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ένιωσα να πέφτει το σκοτάδι», είπε ο 49χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στα Μέγαρα

Must Read

«Σήμερα ενημερώθηκα για το περιστατικό που έγινε, είμαι συντετριμμένος, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω», είπε στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ο 49χρονος o οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του. «Ένιωσα να πέφτει το σκοτάδι», ανέφερε ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Είμαι παντρεμένος με την… είμαι σε διάσταση από τον Ιούνιο του 2019. Εχθές το απόγευμα περί της 18:00 πήγα με το αυτοκίνητό μου στα Μέγαρα στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου μου, για να επισκεφθώ το παιδί μας και του έδωσα δύο αυτοκινητάκια», ανέφερε ο άνδρας, ο οποίος λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης παρουσιάστηκε μαζί με τη δικηγόρο του στην Ασφάλεια προκειμένου να παραδοθεί.

«Μετά ένιωσα να πέφτει σκοτάδι στα μάτια μου και δεν θυμάμαι τίποτα. Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου, χωρίς να θυμάμαι αν τον πήρα εγώ ή εκείνος και του ζήτησα βοήθεια για το πώς θα φύγω από τα Μέγαρα. Σήμερα ενημερώθηκα για το περιστατικό», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο δράστης της δολοφονίας.

Δείτε επίσης: Φονικό στα Μέγαρα: «Έπαιρνε φάρμακα και απειλούσε να με χτυπήσει» λέει η γυναίκα του δράστη (video)

Κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και η πρώην σύζυγός του, η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This