Αν είναι δυνατόν! Ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα ζητά να βγει από τη φυλακή

Must Read

Να βγει από τη φυλακή ζητάει το ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση και ότι κακοποιούσε τα παιδιά του!

Πριν από λίγους μήνες ο νεαρός ηθοποιός είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν αποκάλυψε ότι ο 53χρονος Λαμιώτης, εξαιτίας του οποίου έζησε εφιαλτικά παιδικά χρόνια, είναι ο πατέρας του και είχε προσθέσει ότι άλλαξε το όνομά του για να αρχίσει μια καινούργια ζωή.

«Από τα 5 μου ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και τη φράση “Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί, όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες…» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Ακης Δήμας.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο 53χρονος κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας υπόμνημα με το οποίο ζητάει την άρση της προσωρινής κράτησής του και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους:

«Κατηγορούμαι ως απλός συνεργός σε προβλεπόμενο αδίκημα του άρθρου 338 Π.Κ. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και έχει ως τίτλο κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, με πλαίσιο ποινής από 5 έως 10 έτη κάθειρξη (…)» αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα που κατέθεσε, ενώ προβάλλει ως δικαιολογία το λευκό ποινικό παρελθόν του και ότι δεν υπήρξε φυγόδικος και φυγόποινος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This