Ναύπλιο: Καταθέτει για πρώτη φορά η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου

Must Read

Για πρώτη φορά στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, που είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014, η μητέρα του άτυχου ναυτικού καλείται να καταθέσει στο δικαστήριο, στο εδώλιο του οποίου κάθεται η νύφη της Δήμητρα Βούλγαρη.

Επιχειρώντας να εξετάσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης, η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου ζήτησε την κλήτευση της Χρυσούλας Λάμπρου για να καταθέσει στις 29 Νοεμβρίου. Από τον Μάρτιο που έχει αρχίσει η δευτεροβάθμια δίκη, δεν έχει καταστεί δυνατό να καταθέσει η χαροκαμένη μάνα, λόγω προβλημάτων υγείας. Το δικαστήριο επιθυμεί την εξέτασή της ευελπιστώντας πως θα φωτίσει θολά σημεία της ιστορίας, τα οποία δεν λένε να ξεκαθαρίσουν μετά και την εξέταση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αλλά ούτε της δολοφονίας του 42χρονου!

Δολοφονία Θανάση Λάμπρου

Η πλευρά των συνηγόρων της υπεράσπισης της 41χρονης χήρας, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια σε πρώτο βαθμό, επιμένει ότι ο καπετάνιος αυτοκτόνησε εξαιτίας κατάθλιψης, σε αντίθεση με την πολιτική αγωγή που κάνει λόγο για ξεκάθαρη δολοφονία. Η μητέρα του Θανάση Λάμπρου καλείται να ρίξει φως, απαντώντας στο αν ο γιος της ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει βιβλιάριο υγείας στο οποίο φέρεται ότι υπάρχει σχετική συνταγή γιατρού.

Το δικαστήριο ζητάει ακόμα να εξεταστούν τέσσερις μάρτυρες που έχουν καταθέσει και στο παρελθόν. Πρώτος είναι ο κουμπάρος του Λάμπρου και της Βούλγαρη (νονός της κόρης τους), η κατάθεση του οποίου γκρεμίζει τον ισχυρισμό της αυτοχειρίας. Θα ακολουθήσουν η μητέρα και η αδελφή της χήρας, οι οποίες θα εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση με έναν από τους αξιωματικούς Ασφάλειας Ναυπλίου που είχαν χειριστεί τότε την υπόθεση. Καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso» ανέφεραν ότι η μητέρα και η αδελφή της Βούλγαρη υποστηρίζουν πως ουδέποτε ανέφεραν όσα γράφονται στις καταθέσεις τους και πως όλα είναι «φτιαχτά».

Θανάσης Λάμπρου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This