Στο «σκαμνί» ο Χριστόδουλος Ξηρός για τη φωτιά που φαίρεται να έβαλε στο κελί του

Must Read

Σε δίκη παραπέμφθηκε ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Χριστόδουλος Ξηρός επειδή φέρεται να έβαλε φωτιά σε κελί που κρατούταν στις φυλακές Διαβατών, το 2018.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόδουλος Ξηρός κατά το χρονικό διάστημα 2017-2018 που ήταν έγκλειστος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενος για της συνθήκες κράτησης και ζητώντας την μεταγωγή του στον Κορυδαλλό, έβαλε φωτιά με αναπτήρα στο στρώμα του κελιού.

Ο Ξηρός θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία του «εμπρησμού από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο» και της «διακεκριμένης φθοράς δια πυρός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This