Η Βίκυ Σταμάτη «κέρδισε» την ηθική αποζημίωση και 2.000€ από τον Παύλο Πολάκη

Must Read

Δικαιώθηκε ηθικά και όχι οικονομικά, η Βίκυ Σταμάτη η οποία είχε καταθέσει αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή μια ανάρτηση του.

Ο πρώην υπουργός Υγείας είχε αποκαλέσει μεταξύ άλλων την κα. Σταμάτη «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί». Η ίδια είχε καταθέσει αγωγή όπου ζητούσε 1.000.000 ευρώ, αλλά τελικώς κέρδισε αποζημίωση 2.000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Σταμάτη έκανε χειρονομία στους δημοσιογράφους, δίνοντας πάτημα στον Παύλο Πολάκη –που συνηθίζει να σχολιάζει μέσω social media- να γράψει την εξής ανάρτηση:

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο, αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο», όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

Μετά δε την αγωγή ξαναέγραψε: «Έχεις τόσο απύθμενο θράσος; Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις από τα καβαντζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) και ψάχνεις για νέα αρπαχτή; Μήπως νομίζεις ότι παίρνω κι εγώ μίζες σαν τον άνδρα σου τον Άκη και ζητάς τόσα;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This