Αναβλήθηκε η δίκη των 12 πρώην στελεχών και πελατών της ΕΒΖ

Must Read

Αναβλήθηκε για τις 16-12-2019 η εκδίκαση της υπόθεσης της ΕΒΖ όπου κατηγορούμενοι είναι μέλη προηγουμένων διοικήσεων  και οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας και της συνέργειας σε απιστία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Εταιρεία υπέστη ζημία περίπου 52 εκατ. ευρώ στη διάρκεια των ετών 2007-2015, λόγω παραλείψεων, διαχειριστικών και οικονομικών ατασθαλιών.

Στη δίκη κατηγορούμενοι είναι 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι, εμπορικοί διευθυντές καθώς και νόμιμοι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων – πελατών που φέρονται να επωφελήθηκαν από τη διάθεση σε αυτές, επί πιστώσει, μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης παρόλο που δεν τηρούσαν τις υπογραφείσες με την ΕΒΖ συμβάσεις.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο τη Δικαιοσύνης, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στις αρχές του 2016, η τότε διοίκηση της ΕΒΖ και αφού είχε προηγηθεί διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητη εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This