Στη φυλακή για 15 χρόνια εξηντάχρονος αλλοδαπός που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης

Must Read

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών για τον βιασμό μιας 11χρονης, καταδικάστηκε ένας 60χρονος αλλοδαπός στη Μάνη.

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση παιδεραστίας, η οποία συγκλονίζει τη Μάνη, ήρθε στο φως, με την ανακοίνωση της καταδίκης του 60χρονου, ο οποίος διέμενε στη μεσσηνιακή Μάνη και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του κοριτσιού, ενώ σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι και είχε προχωρήσει και σε άλλες ασελγείς πράξεις, είτε στο σπίτι του, είτε στο αυτοκίνητο του, όταν μετέφερε το κορίτσι στις σχολικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως τονίστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το κορίτσι είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά, ενώ ζητούσε από τους γονείς της να φύγουν από το χωριό, απειλώντας ακόμα και με απόπειρες αυτοκτονίας.

Το 2017, το κορίτσι πήγε σε συγγενικό του πρόσωπο στην Κρήτη, όπου εκεί αισθάνθηκε ασφάλεια και αποκάλυψε το μαρτύριό της. Μαζί με τη θεία της κατήγγειλαν το γεγονός στην Ασφάλεια Χανίων, όπου και σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ο 60χρονος, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, κρίθηκε ένοχος για βιασμό (τετελεσμένο και σε απόπειρα), για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιού, σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή, αφού ανάγκαζε την 11χρονη και τον μόλις 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν αισθησιακές ταινίες.

Το δικαστήριο, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, όμως αρνήθηκε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του και έτσι εκείνος οδηγήθηκε στις φυλακές μιας και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This