Κυριακή 20/6/2021

Δίωξη σε 55χρονο που κλώτσαγε γάιδαρο στο κεφάλι

Το ζώο είχε πέσει από το αυτοκίνητό του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η βάρβαρη συμπεριφορά ενός 55χρονου σε γάιδαρο, γεγονός που τον οδήγησε στη σύλληψή του και στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από την τοπική Εισαγγελία

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σαββατιάτικη εφημερίδα, ο κατηγορούμενος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη το Σάββατο (22/06) σε παράδρομο του περιφερειακού στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, να κλωτσά τον γάιδαρο στο κεφάλι.

Ο κατηγορούμενος είχε δέσει στο αυτοκίνητό του, πάνω σε μια ειδική κατασκευή, δύο μικρούς γάιδαρους και ένα πόνι με σκοπό να τα μεταφέρει στο κτήμα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ο ένας γάιδαρος έπεσε από την κατασκευή με αποτέλεσμα το ΙΧ του 55χρονου να τον σέρνει στο δρόμο. Έτσι, αντί ο 55χρονος να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του, άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το ζώο έπεσε από την αυτοσχέδια κατασκευή του 55χρονου τρεις φορές.

Υπερασπίστηκε τον εαυτό του

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ο 55χρονος είπε πως «το ζώο έπαθε πανικό» και τόνισε ότι μπορεί να το αποδείξει αυτό και με χαρτί από κτηνίατρο, ζητώντας αναβολή της δίκης.

Σχετικά με τις κλωτσιές που έριχνε στο κεφάλι του ζώου, πρόσθεσε ότι αυτό το έκανε για να το συνεφέρει, λέγοντας ότι «έτσι κάνουμε και στους ανθρώπους όταν χάνουν τις αισθήσεις τους, τους ρίχνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο. Το ζώο φοβήθηκε, έπαθε πανικό ή το μάτιασαν».

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ