Σάββατο 12/6/2021

Φρίκη! Βίαζε την κόρη του επί χρόνια με τη «δικαιολογία» πως ήθελε να την διδάξει τον σαρκικό έρωτα

Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του, ο οποίος πρωτόδικα πριν από περίπου δύο χρόνια είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών.

Η 22χρονη κόρη του πια, η οποία είναι και φοιτήτρια Νομικής κλήθηκε να καταθέσει ξανά απέναντι στον πατέρα της. Πρωτόδικα η νεαρή κοπέλα ανέφερε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, ότι ο πατέρας της, τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σύμφωνα, με την 22χρονη φοιτήτρια ο 52χρονος για να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του, της ανέφερε, πως προβαίνει σ’ αυτές τις πράξεις για να της μάθει για τον σαρκικό έρωτα, ώστε η ίδια να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό, πριν από τέσσερα χρόνια όταν ενηλικιώθηκε, αναφέροντας μεταξύ άλλων την πρόφαση του πατέρα της πως αν ποτέ μιλήσει για το περιστατικό θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Μάλιστα ο βιασμός δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός όταν ήταν 11 χρονών, αλλά συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάστημα πέντε χρόνων.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2017. Τότε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο άνδρα για τέσσερις πράξεις: Για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος παθούσας μη έχουσας συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, τελεσθείσα μέχρι και τη συμπλήρωση του 15ου έτους της (εξακολουθητική αποπλάνηση), για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από την Έδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ