Φρίκη! Βίαζε την κόρη του επί χρόνια με τη «δικαιολογία» πως ήθελε να την διδάξει τον σαρκικό έρωτα

Must Read

Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του, ο οποίος πρωτόδικα πριν από περίπου δύο χρόνια είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών.

Η 22χρονη κόρη του πια, η οποία είναι και φοιτήτρια Νομικής κλήθηκε να καταθέσει ξανά απέναντι στον πατέρα της. Πρωτόδικα η νεαρή κοπέλα ανέφερε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, ότι ο πατέρας της, τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σύμφωνα, με την 22χρονη φοιτήτρια ο 52χρονος για να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του, της ανέφερε, πως προβαίνει σ’ αυτές τις πράξεις για να της μάθει για τον σαρκικό έρωτα, ώστε η ίδια να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό, πριν από τέσσερα χρόνια όταν ενηλικιώθηκε, αναφέροντας μεταξύ άλλων την πρόφαση του πατέρα της πως αν ποτέ μιλήσει για το περιστατικό θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Μάλιστα ο βιασμός δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός όταν ήταν 11 χρονών, αλλά συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάστημα πέντε χρόνων.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2017. Τότε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο άνδρα για τέσσερις πράξεις: Για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος παθούσας μη έχουσας συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, τελεσθείσα μέχρι και τη συμπλήρωση του 15ου έτους της (εξακολουθητική αποπλάνηση), για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από την Έδρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This