Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά

Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι του

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ράπερ που συνελήφθη το μεσημέρι για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. O 35χρονος καλλιτέχνης οφείλει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, στο στούντιο που διατηρούσε στην Καλλιθέα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης. Βρέθηκαν επίσης, αεροβόλα, περίστροφα ακόμα και συσκευή πρόκλησης ηλεκτροσόκ, τύπου taser. Η αστυνομία τον παρακολουθούσε διακριτικά πριν τη σύλληψη, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως προωθούσε την κάνναβη σε μαθητές λυκείου και γυμνασίου που επισκέπτονταν τον καλλιτέχνη, στο στούντιό του.

Ο ράπερ υποστήριξε πως τα ναρκωτικά προορίζονταν για δική του χρήση. Μάλιστα, αυτοχαρακτηρίστηκε ως ακτιβιστής κάνναβης που δεν είχε σκοπό να προωθήσει τις ναρκωτικές ουσίες, σε κανέναν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This