Νοvartis: Ο κύκλος ενός αιτήματος που ο Φρουζής ελπίζει να… ξεπαγώσει στον Αρειο Πάγο

Must Read

Την πλήρη αποδέσμευσή του λογαριασμού του ζήτησε -μέσω του δικηγόρου του από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου – το πρώην στέλεχος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, που διαμαρτύρεται διότι μετά τη σε βάρος του ποινική δίωξη που ασκήθηκε για δωροδοκία δεσμεύτηκε ο μοναδικός λογαριασμός που είχε στο εξωτερικό.

Αν και οι κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού έδειξαν πως τροφοδοτήθηκε μόνο με χρήματα κατατιθέμενα σε Ελληνικές Τράπεζες, η Εισαγγελία Διαφθοράς δεν δέχτηκε το αίτημά του. Έτσι, προσέφυγε ξεκίνησε ο κύκλος του απορριφθέντος αιτήματος… Μετά την Ευσαγγελία Διαφθοράς προσέφυγε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών που δήλωσε αναρμόδιο και έστειλε το αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.  Όμως, ούτε έμεινε για πολύ το θέμα καθώς διαβιβάστηκε και πάλι στην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Με την αναφορά του ο Φρουζής ζητάει από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου να διερευνήσει τις καταγγελίες του καθώς:

«Η κ. Ελένη Τουλουπάκη δεν είναι δυνατόν να κρίνει εκ νέου την αίτηση,  που στρέφεται κατά της απορριπτικής κρίσης της. Μέχρι σήμερα ουδεμία απόφαση επί της αιτήσεως μου έχει εκδοθεί με καταστροφικές για εμένα και την οικογένεια μου συνέπειες», επισημαίνει το πρώην στέλεχος της Novartis.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This