Σάββατο 8/5/2021

Νέα αναβολή στη δίκη των «στημένων» – Απ’ τον δικηγόρο του εκπροσωπήθηκε ο Μαρινάκης

Ακόμα μία διακοπή, τη δεύτερη στο σύνολο, πήρε η δίκη των «28» της Συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. H υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Ιανουαρίου Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (20/12), η πρόεδρος του δικαστηρίου, Καλλιόπη Χόνδρου, αιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, την αποχή της, αίτημα που έγινε δεκτό από το προεδρείο.

Κατόπιν, η αναπληρωματική πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά, αφού έκανε ανάγνωση της λίστας των κατηγορουμένων και των μαρτύρων, ανακοίνωσε την απόφαση της για διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί για την ογκοδέστατη δικογραφία.

Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσαν οι περισσότεροι από τους μάρτυρες, για τους οποίους μάλιστα είχε δοθεί διαταγή για βίαιη προσαγωγή.

Δείτε επίσης: Επιχείρηση-πλυντήριο από το ΚΙΝΑΛ για το NOOR1

Στο Εφετείο παρευρέθησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν καθ’ οδόν.

Να σημειωθεί πως απόντες ήταν ο Ζήσης Βρύζας, ο Τζακ Αγγελίδης, ο Σταμάτης Βελλής και ο Παντελής Καφές.

Από τους κατηγορούμενους παρόντες ήταν οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος, Ηλίας Σπάθας ενώ από τον δικηγόρο του εκπροσωπήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν κληθεί τρεις νέοι μάρτυρες, το παλιό μέλος της ΚΕΔ Σπύρος Παπαδάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ Ιωάννης Τσαχειλίδης και ο Γιάννης Καλύβας.

Μάλιστα, για τον Χρήστο Σάββα, πρώην μέλος της ΚΕΔ, είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του ενώ το δικαστήριο έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ