Νέα αναβολή στη δίκη των «στημένων» – Απ’ τον δικηγόρο του εκπροσωπήθηκε ο Μαρινάκης

Must Read

Ακόμα μία διακοπή, τη δεύτερη στο σύνολο, πήρε η δίκη των «28» της Συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. H υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Ιανουαρίου Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (20/12), η πρόεδρος του δικαστηρίου, Καλλιόπη Χόνδρου, αιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, την αποχή της, αίτημα που έγινε δεκτό από το προεδρείο.

Κατόπιν, η αναπληρωματική πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά, αφού έκανε ανάγνωση της λίστας των κατηγορουμένων και των μαρτύρων, ανακοίνωσε την απόφαση της για διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί για την ογκοδέστατη δικογραφία.

Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσαν οι περισσότεροι από τους μάρτυρες, για τους οποίους μάλιστα είχε δοθεί διαταγή για βίαιη προσαγωγή.

Δείτε επίσης: Επιχείρηση-πλυντήριο από το ΚΙΝΑΛ για το NOOR1

Στο Εφετείο παρευρέθησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν καθ’ οδόν.

Να σημειωθεί πως απόντες ήταν ο Ζήσης Βρύζας, ο Τζακ Αγγελίδης, ο Σταμάτης Βελλής και ο Παντελής Καφές.

Από τους κατηγορούμενους παρόντες ήταν οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος, Ηλίας Σπάθας ενώ από τον δικηγόρο του εκπροσωπήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν κληθεί τρεις νέοι μάρτυρες, το παλιό μέλος της ΚΕΔ Σπύρος Παπαδάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ Ιωάννης Τσαχειλίδης και ο Γιάννης Καλύβας.

Μάλιστα, για τον Χρήστο Σάββα, πρώην μέλος της ΚΕΔ, είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του ενώ το δικαστήριο έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This