Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για τη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ στην Καβάλα

Must Read

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος, αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Καβάλα.

Δείτε επίσης: Θράσος δίχως προηγούμενο – Σύρος μετανάστης ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ από το Δημόσιο

Ο 64χρονος άντρας, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων ανήμερα τα Χριστούγεννα, κι ενώ κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ετοιμάζονταν να μεταφερθεί στις φυλακές Θεσσαλονίκης, ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του ο πελάτης του έχει ιστορικό με την καρδιά του.

Χθες το απόγευμα ο 64χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στις φυλακές Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This