7-8-2020

Αθώος ο Ροδίτης που χτύπησε το παιδί του, αφού κρίθηκε πως το έκανε για… σωφρονισμό!

Αθώος κρίθηκε τελικά ο Ροδίτης, που κατηγορούταν για τα χαστούκια που έριξε στην κόρη του! Ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο τού Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμων προσώπων και συγκεκριμένα της 13χρονης κόρης του. Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της συνηγόρου του ότι το ράπισμα έγινε προς σωφρονισμό και τον έκρινε αθώο.

Ο πατέρας είχε συλληφθεί από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία που έγινε για ξυλοδαρμό τού ανήλικου παιδιού του. Η 13χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι εκείνη τη μέρα καβγάδιζε με τη μητέρα της και, όταν άκουσε την ίδια, την πλησίασε και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο. Όπως είπε, άρχισε να πονάει στο αυτί και πήγε στο νοσοκομείο, όπου έκανε εξετάσεις.

Δείτε επίσης: Στο κελί του επιστρέφει ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, Γιάννης Παρασκάκης

Ο πατέρας, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», είπε ότι η μικρή ζητούσε επιτακτικά από τη μητέρα της να φύγει και να επιστρέψει στις 22.00. Επίσης ανέφερε πως όταν της μιλούσε εκείνη τού απαντούσε με ειρωνικό ύφος, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής, όταν τη χαστούκισε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ