Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δολοφόνοι θα σας σκοτώσω, θα σας πάρω την ψυχή» (video)

Must Read

«Δολοφόνοι! Καταστρέψατε τη ζωή μου! Δεν θέλω να τους βλέπω!», φώναζε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη στη θέα των δολοφόνων της κόρης της.

Νωρίτερα, για τους δολοφόνους της κόρης του, Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος μαζί τους στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Εκεί θα διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης, αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Στο εδώλιο 46χρονη που κατέθεσε ψεύτικα δικαιολογητικά για να προσληφθεί ως νοσηλεύτρια

Στις δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο τραγικός πατέρας τόνισε πως είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος υπογράμμισε πως «είναι ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία» και συμπλήρωσε:

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This