Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 51χρονο δολοφόνο οι συγγενείς του 79χρονου

Must Read

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια του Ηρακλείου όπου και οδηγήθηκε ο 51χρονος δολοφόνος του άτυχου 79χρονου από τις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την απολογία του με τους παρευρισκομένους να επιχειρούν να επιτεθούν στον 51χρονο προκειμένου να τον λιντσάρουν. Η ισχυρή αστυνομική παρουσία μεσολάβησε και ο θύτης μπήκε στο δικαστικό μέγαρο προτού πέσει στα χέρια των εξοργισμένων συγγενών.

Προκαλεί η στάση του

Στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ρακί «έριξε» τις ευθύνες για τη στυγερή δολοφονία του 79χρονου ο δράστης.

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του.

Ο δικηγόρος του μάλιστα τόνισε πως εδώ και τέσσερα χρόνια ο πελάτης του παλεύει με τον αλκοολισμό εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Παγερά αδιάφοροι μητέρα και πατριός για την εξαφάνιση του άτυχου φοιτητή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This