Αθώα η 19χρονη «ταχυδρόμος» για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Must Read

Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ηρακλείου η 19χρονη -σήμερα- «αποστολέας» μηνυμάτων και γραμμάτων προς την οικογένεια Λεμπιδάκη, κατά τη διάρκεια των 187 μερόνυχτων που ο επιχειρηματίας έμεινε όμηρος στα χέρια απαγωγέων. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και παρουσία του ίδιου του Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Η έδρα υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα για την απαλλαγή της από όλες τις κατηγορίες οι οποίες τη βάραιναν, οι οποίες ήταν συνέργεια στην αρπαγή και συνέργεια στην απόπειρα εκβίασης. Καθώς ήταν μόλις 16 ετών, είχε σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και γι’ αυτό δεν δικάστηκε μαζί με τους 12 τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε εκείνη τη δίκη ο 62χρονος πατέρας της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και δύο μηνών για την εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση.

Δεν γνώριζε την κοπέλα

Χθες, ως μάρτυρας στη δίκη της 19χρονης κατέθεσε ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την κοπέλα, καθώς ουδέποτε την είχε δει ούτε είχε κάποια επαφή μαζί της. Τα ίδια υποστήριξε και ένας αστυνομικός, ο οποίος επίσης κατέθεσε ως μάρτυρας.

Δείτε επίσης: Στη φυλακή τρεις συλληφθέντες του διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στον Αστακό

Η κοπέλα, η οποία είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 λίγο αφότου απελευθερώθηκε ο 56χρονος επιχειρηματίας, ανέφερε στην απολογία της ότι δεν γνώριζε τι περιείχαν οι επιστολές που είχε ταχυδρομήσει, καθώς και ότι δεν γνώριζε γιατί ο πατέρας της την έβαζε να κάνει αυτές τις ενέργειες για λογαριασμό του. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν είχε ιδέα ότι είχε εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου 2017 και απελευθερώθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This