Στο «σκαμνί» αστυνομικοί που μέθυσαν σε μπαρ και έκαναν «έλεγχο» για να μην πλήρωσαν!

Must Read

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Κω θα καθίσουν σήμερα δύο αστυνομικοί, ένας υπαρχιφύλακας 34 ετών κι ένας αρχιφύλακας 37 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής, παράβαση καθήκοντος και απατηλή πρόκληση βλάβης.

Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου περίπου στις 05.10 τα ξημερώματα υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Λάμπη της Κω και εργαζόμενη στο κατάστημα κατήγγειλαν ότι οι δύο κατηγορούμενοι που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί και έκαναν έλεγχο στον χώρο.

Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο υπεύθυνος, ζήτησαν από τον ίδιο και την εργαζόμενη τις ταυτότητές τους και την άδεια λειτουργίας του μαγαζιού.

Κατόπιν, ο υπεύθυνος ζήτησε από τους κατηγορούμενους να του επιδείξουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες και ένας εξ αυτών του την υπέδειξε.

Συγκράτησε τον αριθμό των πινακίδων τους

Ο υπεύθυνος του καταστήματος θεώρησε την όλη συμπεριφορά τους περίεργη, ενώ επιπλέον ήταν φανερό ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Έτσι, κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Β’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και ανέφερε το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Παράταση στη δίκη για την πλαστή διαθήκη της πάμπλουτης Μοντ Χατζηλαζάρου

Αφού οι δυο κατηγορούμενοι μίλησαν με την Διεύθυνση αναφέροντας ότι είναι από την Υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων, έκλεισαν το τηλέφωνο κι έφυγαν από το μαγαζί, με τον υπεύθυνο του καταστήματος να συγκρατεί την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο αποχώρησαν.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να μην κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 12 ευρώ που αντιστοιχούσε στα δύο ποτά που είχαν παραγγείλει και είχαν πιεί στο κατάστημα.
Μετά από έρευνα των αρχών οι δυο άντρες εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο στην οδό Κανάρη και προσήχθησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This