«Καμπάνα» σε Ρομά που έσπασε στο ξύλο και λήστεψε την πρώην πεθερά του

Must Read

Τσάκισε στο ξύλο την πρώην πεθερά του και τη λήστεψε ένας νεαρός Ρομά στη Μεσσηνία! Όμως στο δικαστήριο ήχησαν «καμπάνες» τόσο για τον ίδιο όσο και για ακόμη δύο συνεργούς του.

Οι τέσσερις Ρομά δικάστηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας για τη ληστεία εις βάρος της ομόφυλής τους. Ο ένας αθωώθηκε, καθώς, αν και ήταν παρών στη ληστεία, δεν αποδείχθηκε ότι συμμετείχε.

Δείτε επίσης: O γιατρός, πρώην σύντροφος της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη, περνάει στην αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία

Οι άλλοι δύο συνεργοί του πρώην γαμπρού καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή έως τη δίκη τους στο Εφετείο, ενώ ο ίδιος ο εμπνευστής της επίθεσης δεν δέχτηκε να μεταχθεί στο δικαστήριο από τις φυλακές όπου κρατείται κι έτσι καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση έξι ετών χωρίς αναστολή.

Σύμφωνα με tharrosnews.gr, το θύμα βρισκόταν μέσα σε μια παράγκα μαζί με το εγγόνι της, όταν εισέβαλαν ο πρώην γαμπρός και οι συνεργοί του. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο ληστής σάπισε στο ξύλο την πρώην πεθερά του μπροστά στα μάτια του παιδιού και της άρπαξε ένα τσαντάκι με 1.500 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This