«Καμπάνα» σε 47χρονο υπάλληλο Κέντρου Υγείας που έκανε ασελγείς χειρονομίες σε 17χρονη

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ένας 47χρονος εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας του χωριού όπου έμενε, ο οποίος είχε κάνει ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της 17χρονης κόρης μιας συναδέλφου του, με την οποία ήταν οικογενειακοί φίλοι!

Η ανήλικη κοπέλα είχε πάει στο Κέντρο Υγείας για να κάνει ακτινογραφίες τις οποίες χρειαζόταν για τη συμμετοχή της στις εξετάσεις για την εισαγωγή της σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή. Τις ακτινογραφίες ανέλαβε να κάνει ο 47χρονος εργαζόμενος, αλλά λίγη ώρα αφότου η μαθήτρια βγήκε από το ακτινολογικό, ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε επίσης: Μεγάλο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Όταν τη ρώτησε η μητέρα της τι είχε συμβεί, της αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του άντρα που της έκανε τις ακτινογραφίες ήταν ανάρμοστη απέναντί της, τόσο ως προς τις κινήσεις του όσο και ως προς τις αδιάκριτες ερωτήσεις του.

Εγγύηση 500 ευρώ

Σύμφωνα με την «Πατρίς», κατά την ακροαματική διαδικασία ο κατηγορούμενος επέμεινε στην αθωότητά του, αρνούμενος ότι προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της κοπέλας. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως έκανε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για τη συγκεκριμένη εξέταση, ενώ, αναφορικά με τις αδιάκριτες ερωτήσεις, ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν αναγκαίες για να αντλήσει τις πληροφορίες για την ασφάλεια της εξεταζόμενης.

Όμως, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, με τον εισαγγελέα έδρας να προτείνει η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο της άμεσης καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ. Τελικά, η πρόεδρος του δικαστηρίου μείωσε την εγγύηση στα 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This