Κατάθεση-φωτιά του γιατρού για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Must Read

Στην αντεπίθεση περνά ο γιατρός ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο επίκεντρο της έρευνας των αστυνομικών Αρχών, εξαιτίας της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στη θέση Μυρτιά Θέρμου Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018.

Χθες, ο άνθρωπος ο οποίος θεωρήθηκε βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση «θρίλερ» που συγκλόνισε για πολλούς μήνες την Αιτωλοακαρνανία, κατέθεσε ενώπιον του Πταισματοδίκη Μεσολογγίου με αφορμή το υπόμνημα-μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος είχε υποβάλλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το Νοέμβριο του 2019.

Σε αυτό, ο γιατρός αμφισβητούσε πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται να είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, σύμφωνα με το οποίο φερόταν να έχει σχηματιστεί σε βάρος του ποινική δικογραφία με βαρύτατες κατηγορίες γύρω από την υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας.

Έπειτα από την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς από τον γιατρό, η Εισαγγελία σχημάτισε δικογραφία για αυτεπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και η κλήση του γιατρού από την Πταισματοδίκη Μεσολογγίου για να καταθέσει.

Νέος κύκλος καταθέσεων

Στην κατάθεση – φωτιά που έδωσε χθες, φέρεται να επικεντρώθηκε στο επίμαχο έγγραφο της Εισαγγελίας (το οποίο έχει χαρακτηρίσει «ψευδές» και «ακραία συκοφαντικό») αλλά και στον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαρήχθη από τα μέσα ενημέρωσης.

Μιλώντας στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση από την πλευρά του γιατρού, επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε χθες: «Έδωσε κατάθεση και σε λίγες ημέρες, το πολύ σε μία εβδομάδα, θα πάει να υποβάλλει στην Εισαγγελία αγωγές και μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης», είπε και επανέλαβε ότι το συγκεκριμένο κατηγορητήριο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση θανάτου της Λαγούδη, αλλά με την υπόθεση πλεκτάνης που -όπως υποστηρίζει ο γιατρός- στήθηκε σε βάρος του: «Ο γιατρός έχει κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του που του προκάλεσε τεράστια ηθική βλάβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι πως με την κατάθεση του γιατρού ανοίγει ένας νέος κύκλος καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση που, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για πολύ καιρό ακόμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This