Κυριακή 9/5/2021

Υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί: Η εισαγγελέας ζητά την αθώωση του ηθοποιού, καθώς δεν βρέθηκε DNA

Την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, του ηθοποιού, που κατηγορείται για τον βιασμό του οδηγού ταξί, από τον Νοέμβριο του 2018, εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Εξάλλου, η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας βεβαιώνει πως δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί.

«Δεν αφήνει περιθώρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας της έδρας, υπογραμμίζοντας ότι «μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA».

«Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος» υποστήριξε η εισαγγελέας στην σύντομη αγόρευση της, «… όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί».

Έπειτα, η εισαγγελέας αντέκρουσε και το επιχείρημα ότι ο 30χρονος κατηγορούμενος ενδεχομένως να φορούσε γάντια. «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Ούτε ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα» ανέφερε.

«Προτείνω να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού», κατέληξε, προτείνοντας την ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Δείτε επίσης: Μετανάστες έκαναν πλιάτσικο στο Σουφλί – Η προπαγάνδα για τους «κακούς» Έλληνες συνεχίζεται (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ