Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη: «Γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη»

Must Read

Τον ισχυρισμό του ότι η ερωτική συνεύρεση με την Ελένη Τοπαλούδη έγινε συναινετικά, επανέλαβε στο δικαστήριο ο 21χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, προκαλώντας την οργή του πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, όταν ο 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρέθηκε ερωτικά με την Ελένη με τη θέλησή της, ο πατέρας της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Τοπαλούδη: «Πουλάει» τρέλα ο Ροδίτης κατηγορούμενος – «Τελείωσε η παράστασή σας» είπε η εισαγγελέας

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της κολλητής φίλης της Ελένης Τοπαλούδη, ο Ροδίτης κατηγορούμενος μονολογούσε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι προσπάθησε να σώσει την άτυχη φοιτήτρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This