Τρίτη 11/5/2021

Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη: «Γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη»

Τον ισχυρισμό του ότι η ερωτική συνεύρεση με την Ελένη Τοπαλούδη έγινε συναινετικά, επανέλαβε στο δικαστήριο ο 21χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, προκαλώντας την οργή του πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, όταν ο 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρέθηκε ερωτικά με την Ελένη με τη θέλησή της, ο πατέρας της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Τοπαλούδη: «Πουλάει» τρέλα ο Ροδίτης κατηγορούμενος – «Τελείωσε η παράστασή σας» είπε η εισαγγελέας

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της κολλητής φίλης της Ελένης Τοπαλούδη, ο Ροδίτης κατηγορούμενος μονολογούσε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι προσπάθησε να σώσει την άτυχη φοιτήτρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ