Φοιτητής ξυλοκοπήθηκε το 2013 και παίρνει αποζημίωση φέτος!

Must Read

Εν μέρει έκανε δεκτή το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου την αγωγή ενός φοιτητή με την οποία ζητούσε από ομόρρυθμη εταιρία που λειτουργούσε ένα μπαρ στη Μεσαιωνική Πόλη να του καταβάλει αποζημίωση για τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το νυχτερινό μαγαζί πριν από επτά χρόνια!

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε προχθές, η ομόρρυθμη εταιρία θα πρέπει να πληρώσει στον φοιτητή 9.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό θα πληρώσει ένας Έλληνας που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του. Με 3.000 ευρώ θα πρέπει να αποζημιώσει τον νεαρό και ένας αλλοδαπός, ο οποίος, επίσης, συμμετείχε στο επεισόδιο.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 30ής Ιουνίου του 2013, όταν ο φοιτητής μπήκε στο μπαρ όπου τον περίμενε ένας φίλος του. Λίγα λεπτά αργότερα, τους πλησίασαν οι δύο εναγόμενοι και τους ζήτησαν επιτακτικά να φύγουν από το μαγαζί επειδή δήθεν είχαν φερθεί ανάρμοστα σε άλλους θαμώνες.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Σε 8 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 19χρονος Πακιστανός

Ο φοιτητής και ο φίλος του αναγκάστηκαν να βγουν από το μπαρ, όπου διαπληκτίστηκαν με τους άλλους δύο άνδρες. Κάποια στιγμή, όμως, τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας και ο αλλοδαπός να επιτεθούν στον φοιτητή, γρονθοκοπώντας τον. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη θλαστικό τραύμα του δεξιού κάτω βλεφάρου, διατομή και καταστροφή της αρχιτεκτονικής δομής του κάτω δακρυϊκού σωληναρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταθέσει μήνυση σε βάρος των δύο ανδρών, οι οποίοι καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για βαριά σωματική βλάβη, ο Έλληνας σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή και ο αλλοδαπός σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ τη μέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This