Στο «εδώλιο» τα κτήνη που έκλεψαν και σκότωσαν ηλικιωμένη

Must Read

Πλησιάζει η ώρα της δικαιοσύνης για τα τέσσερα ανθρωπόμορφα τέρατα που είχαν βασανίσει μια ανυπεράσπιστη 85χρονη για να τη ληστέψουν μέσα στο σπίτι της στη Ζήρο της Σητείας, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στη συνέχεια στο νοσοκομείο, ενώ ο πέμπτος της εγκληματικής ομάδας δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και εκτιμάται ότι διέφυγε στο εξωτερικό.

Οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές αναμένεται να δικαστούν στις 6 Απριλίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης για τη ληστεία μετά φόνου που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία τον Φεβρουάριο του 2019. Η γιαγιά είχε μπει στο στόχαστρο ενός από τους πέντε, που παρίστανε τον πλανόδιο μανάβη, ο οποίος είχε επισκεφθεί και άλλες φορές το πρατήριο που διατηρούσε η 85χρονη μετά τον θάνατο του συζύγου της κι έτσι σχεδίασε την καταδρομική επίθεση.

Δείτε επίσης: Στη φυλακή ο 49χρονος που παρέσυρε με βαν την πρώην του

Οι πέντε ληστές ξεκίνησαν από το Ηράκλειο και έφτασαν μέχρι το σπίτι της γριούλας, όπου εισέβαλαν νύχτα, τη φίμωσαν και τη γρονθοκόπησαν για να της αρπάξουν 6.000 ευρώ. Εκείνη αντιστάθηκε και δάγκωσε το χέρι ενός εκ των δραστών, ο οποίος για να την «τιμωρήσει» τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι προκαλώντας της αιμάτωμα, από το οποίο κατέληξε 20 ώρες αργότερα.

Η περιγραφή που είχε δώσει η 85χρονη στους αστυνομικούς οδήγησε στη σύλληψη των τεσσάρων, ενώ ο πέμπτος, στον οποίο «φορτώνουν» τη δολοφονία, διέφυγε στο εξωτερικό λίγες μέρες μετά, παρότι εις βάρος του υπήρχαν περιοριστικοί όροι για άλλη ποινική υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This