Έπεσε η πρώτη «καμπάνα»: 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή για ιδιοκτήτη καφέ που άνοιξε το μαγαζί του

Must Read

Φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για 57χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αστυνομικό έλεγχο «εντοπίστηκαν δυο πελάτες στο εσωτερικό του μαγαζιού», όπως ανέφερε αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι επρόκειτο για φίλους του και ότι το κατάστημα ήταν κλειστό, χωρίς να πείσει το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο τον έκρινε ένοχο.

Δείτε επίσης: «Σανίδα σωτηρίας» από το ΣτΕ για την γραμμή 4 του μετρό

Αυτή ήταν η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για υπόθεση παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Είχαν προηγηθεί τέσσερις αθωωτικές αποφάσεις (για μία εξ αυτών ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα), ενώ για τις περισσότερες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This