Τύφλα στο μεθύσι οδηγός που σκότωσε τον 15χρονο στην Κόρινθο

Must Read

Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν 15χρονο, που είχε βγει για περίπατο την Τρίτη το απόγευμα στην Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο 53χρονος οδηγός τα είχε… τσούξει, καθώς στο αίμα του βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα που είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπτή.

Μάλιστα, οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου είχαν αναφέρει στους αστυνομικούς την  εικόνα ενός μεθυσμένου οδηγού, ενώ σε δηλώσεις του, ένας από αυτούς είπε στην κάμερα της ΕΡΤ πως έγινε το συμβάν:

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ’ όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε: το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου, το έχασα, μου το φάγανε. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια. Έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί».

Ο εισαγγελέας Κορίνθου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του 53χρονου, ο οποίος απολογείται αυτήν την ώρα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This