Στο «σκαμνί» για κακούργημα γνωστός εφοπλιστής που έχει παράλληλη ενασχόληση με τον χώρο των media!

Must Read

Μεγάλος ντόρος αναμένεται να γίνει με εισαγγελικό πόρισμα «φωτιά» που οδηγεί στην άσκηση διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος γνωστού εφοπλιστή για σοβαρή ποινική υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη στο κοντινό παρελθόν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο εφοπλιστής -ο οποίος έχει παράλληλη ενασχόληση με τον χώρο των media- χαρακτηρίζεται από τον εισαγγελέα ο ηθικός αυτουργός μιας σκοτεινής υπόθεσης που παραπέμπει σε μαφιόζικες πρακτικές. Το βίαιο περιστατικό που διερευνήθηκε προσεκτικά από τις Αρχές διαδραματίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και έχει έντονο «άρωμα» media. Πρωταγωνιστές φέρεται ότι είναι ένοπλοι μπράβοι και άνθρωποι από τον χώρο του Τύπου, έναν εκ των οποίων πήραν… σηκωτό!

Ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει διώξεις για ηθική αυτουργία σε βάρος του ισχυρού εφοπλιστή, καθώς φέρεται ότι καθοδήγησε τη σκηνή τρομοκράτησης του καταγγέλλοντος με εκτελεστές τους «φουσκωτούς» του. Όλα ξεκίνησαν από μια επαγγελματική συνάντηση δύο ανδρών από τον χώρο του Τύπου. Ξαφνικά, μπροστά σε πολλά μάτια, ο ένας βρέθηκε περικυκλωμένος από μπράβους που τον απειλούσαν ότι θα τον πυροβολήσουν. Στη συνέχεια, τον… πακετάρισαν και τον οδήγησαν σε άλλον χώρο, μακριά από αδιάκριτα μάτια, όπου του μετέφεραν τις εντολές του μεγαλοεφοπλιστή.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει, επίσης, διώξεις για συνέργεια σε βάρος του δεύτερου άνδρα που παρίστατο στο ραντεβού, καθώς και σε πέντε μπράβους, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν μέσα από υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This