Η ντροπή της Σαμοθράκης

Must Read

Τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη Σαμοθράκη, με τον αποκλεισμό του νησιού και των ανθρώπων (ντόπιων και επισκεπτών) άλλες εποχές θα είχαν προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Θα υπήρχαν παραιτήσεις Υπουργών, θα είχαν ξεσηκωθεί τα ΜΜΕ, θα είχε γίνει μέγα θέμα. 

Από τον Νίκο Ελευθερόγλου

Αλλά βλέπεις από τη μια οι φωτιές στην Εύβοια και από την άλλη η ανοχή στη νέα κυβέρνηση, φρόντισαν επί της ουσίας να καλύψουν ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λυθεί, από την πρώτη στιγμή.

Δεν θέλω να φανταστώ το τι θα γινόταν στα κανάλια, εάν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό για να μην νομίζουν όλοι ότι τρώμε…επικοινωνιακό κουτόχορτο.

Είναι αδιανόητο το 2019, να μένει ένα νησί αποκλεισμένο για μέρες και η Πολιτεία να μην δίνει από την πρώτη στιγμή λύση. Να μην στέλνει έστω ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού να δώσει λύση πριν το πρόβλημα γιγαντωθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Σαμοθράκη, αποτελούν ντροπή για την Ελληνική Πολιτεία και αποτελούν πλήγμα όχι για τον τουρισμό, μόνο, ούτε για τους κατοίκους και την ντόπια οικονομία μόνο.

Αποτελούν πλήγμα και μάλιστα εθνικό, διότι εάν εν καιρώ ειρήνης δεν μπορείς να προστατέψεις με ότι αυτό σημαίνει ελληνικό έδαφος τότε δικαίως προκαλούνται ερωτηματικά.

Θέλουμε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε ότι το πάθημα της Σαμοθράκης, θα έγινε μάθημα για τους κυβερνώντες.

Διότι τώρα μπορεί να ζουν ακόμη το μήνα του μέλιτος τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικά, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι πάντα έτσι.

Τα όσα συνέβησαν επί μια εβδομάδα στην Σαμοθράκη αποτελούν ντροπή. Και καλό θα ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να επισκεφθεί άμεσα το νησί και να διαβεβαιώσει τους πολίτες της Σαμοθράκης, ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

Παράλληλα το Υπουργείο Τουρισμού να ξεκινήσει καμπάνια προβολής του και τα αρμόδια Υπουργεία να στηρίξουν τους επιχειρηματίες που επιμένουν να επενδύουν στο ακριτικό νησί.

Δεν γνωρίζουμε τι έγραψε το…βαθμολόγιο του Μαξίμου για τους υπευθύνους, αλλά για μας πήραν όλοι κάτω από τη βάση.

Το επιτελικό κράτος ναυάγησε 24 μόλις ναυτικά  μίλια από την Αλεξανδρούπολη και έκανε να δακρύσει ακόμη και η… φυλακισμένη στο Μουσείο του Λούβρου Νίκη της Σαμοθράκης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This