Τρίτη 15/6/2021

Μην κάνει το λάθος ο Κυριάκος και συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ

Ο…πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται λέει ο λαός μας και δεν έχει άδικο. Εκεί που το (νέο) ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να χαράξει αυτόνομη…πορεία στέλνοντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο σπίτι του, βλέποντας την αυτοδυναμία της ΝΔ να έρχεται αλλάζει πορεία.

Ούτε λίγο και πολύ ο ένας μετά τον άλλον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να πιάσουν…στασίδι και στην επόμενη κυβέρνηση.. Οι δηλώσεις των στελεχών του νέου ΠΑΣΟΚ, δείχνουν την βουλιμία τους για εξουσία, αλλά και τα παιχνίδια που προτίθενται να παίξουν. Για αυτό ας έχει το νου του και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά κυρίως οι ψηφοφόροι

Ο πρώτος ας διδαχθεί από το (κακό) παράδειγμα της κυβέρνησης Σαμαρά. Η συνύπαρξη με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και δημιούργησε αρκετές γκρίνιες στη βάση της ΝΔ. Οι υβριστές (και αμετανόητοι μάλιστα) του Κώστα Καραμανλή, δεν έχουν καμία θέση σε μια νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Και εάν δεν μας πιστεύουν ας ρωτήσουν τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, που πλήρωσαν ακριβά τις μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ.

Από τη μεριά τους οι πολίτες στις 7 Ιουλίου, πρέπει να πουν με την ψήφο τους ναι στην κανονικότητα. Να βάλουν τέλος στις ετερόκλητες συγκυβερνήσεις που μόνο ζημιά έκαναν στον τόπο.

Ήρθε η ώρα για μια μονοκομματική και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της χωρίς βαρίδια και συμψηφισμούς.

Μια κυβέρνηση που θα κριθεί για το έργο της και τις απόψεις της.

Οι παρά φύση συνεργασίες πρέπει να τελειώσουν. Για αυτό λέμε στον κ. Μητσοτάκη να μην κάνει το λάθος και συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ρασπούτιν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ