Στη ΝΔ διάλεξαν τον λάθος αντίπαλο στη Βόρεια Ελλάδα

Must Read

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη της ΝΔ για αυτοδυναμία. Η για ακριβολογούμε η αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή στην κανονικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ευτυχώς ή δυστυχώς στην Ελλάδα η κουλτούρα της κυβερνητικής συνεργασίας, δεν απέδωσε ούτε κάτω από ειδικές συνθήκες, όπως αυτές των μνημονίων.

Και αυτό γιατί απεδείχθησαν διαχρονικά ως παζάρια τακτοποιήσεων και βολεμάτων διαφόρων, χωρίς προγραμματικές συγκλίσεις και χωρίς προοπτικές σε βάθος χρόνου.

Ήταν ευκαιριακές και ετερόκλητες. Για αυτό και δεν άντεξαν στο χρόνο.

Η Νέα Δημοκρατία, εκτιμά ότι εμπόδιο στην αυτοδυναμία της είναι δυο κόμματα. Η για να ακριβολογούμε οι ψηφοφόροι δυο κομμάτων. Αυτοί της Χρυσής Αυγής και του κόμματος του κ. Βελόπουλου.

Αυτούς τους δυο χώρους έχουν στοχοποιήσει από την Πειραιώς, με κάθε τρόπο και προσπαθούν να εμποδίσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

Περί (μικροκομματικής) στρατηγικής δεν έχουμε να πούμε κάτι. Αυτή είναι η απόφαση της Πειραιώς και δεν μας πέφτει λόγος.

Η δική μας άποψη είναι εντελώς διαφορετική. Ο πραγματικός αντίπαλος, όχι μόνο για τη ΝΔ, για να είμαστε δίκαιοι, στη Βόρεια Ελλάδα, είναι άλλος.

Τα όσα αποκαλύπτουμε εμείς, όπως και η Εστία και η Δημοκρατία, δείχνουν τα περίεργα παιχνίδια που παίζει το τουρκικό προξενείο και οι Σκοπιανοί.

Καλό θα είναι τα πολιτικά κόμματα, να καταλάβουν ότι πέρα από την επιθυμητή στις αστικές δημοκρατίες επικράτησή τους στις κάλπες, υπάρχουν και εθνικά θέματα.

Και για αυτά πρέπει να συνεννοούνται.

Τα παιχνίδια στις ευαίσθητες περιοχές της πατρίδας μας είναι πολλά και παίζονται από φίλους, συμμάχους και αντιπάλους.

Εμείς δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα τους και να είμαστε αφελείς.

Για αυτό λέμε ότι διάλεξαν λάθος αντίπαλο στη ΝΔ. Αλλού είναι το μεγάλο πρόβλημα και πρέπει ως αυριανή κυβέρνηση και το να το καταλάβουν και να το συνειδητοποιήσουν. Μόνο έτσι θα το αντιμετωπίσουν.

Νίκος Ελευθερόγλου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This