Ρέθυμνο: Έβαλαν χέρι στο παγκάρι εκκλησίας, αλλά τους έκαναν τσακωτούς… λίγο αργότερα!

Must Read

Άρπαξαν τα χρήματα από το παγκάρι μιας εκκλησίας στο Ρέθυμνο, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε μακριά οι ιερόσυλοι διαρρήκτες, καθώς εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι αμέσως τους πέρασαν χειροπέδες!

Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης έβαλαν χέρι στο παγκάρι ενός ιερού ναού, αρπάζοντας από μέσα ποσό περίπου 500 ευρώ.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, με το που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι, εν τέλει, δεν κατάφεραν να χαρούν τη λεία τους, καθώς συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν οι δύο αλλοδαποί εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για το αδίκημα της κλοπής και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This