Κρήτη: Κουκουλοφόρος μπούκαρε σε μίνι μάρκετ, απείλησε με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια και έφυγε με 720€

Must Read

Σκηνικό θρίλερ στήθηκε σε μια γειτονιά του Ηρακλείου, όταν ένας ληστής που κρατούσε μαχαίρι μπούκαρε σε μίνι μάρκετ, απείλησε την ιδιοκτήτρια και έφυγε με 720 ευρώ που έκλεψε από το ταμείο!

Οι υπάλληλοι, οι πελάτες και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στο Γιόφυρο πήραν την τρομάρα της ζωής τους όταν εισέβαλε ένας άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα.

Κρατώντας ένα μαχαίρι, απείλησε να επιτεθεί με αυτό στη 41χρονη ιδιοκτήτρια και στους δύο υπαλλήλους της, αν δεν του έδιναν τις εισπράξεις της ημέρας. Έντρομη, η γυναίκα άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα, ενώ, οι υπάλληλοι παρακολουθούσαν ακινητοποιημένοι σε μία γωνία, καθώς ο κουκουλοφόρος τούς έδειχνε το μαχαίρι και τους απειλούσε ότι θα τους σκότωνε επί τόπου, αν έκαναν έστω κι ένα βήμα!

Η γυναίκα έδωσε στον δράστη ακόμα και τα χρήματα που είχε στην τσάντα της και ο κουκουλοφόρος έφυγε… πλουσιότερος κατά 720 ευρώ, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως, η ιδιοκτήτρια τηλεφώνησε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και έκαναν μία πρώτη αυτοψία, ενώ το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, δυστυχώς, δεν είχε αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This