9-7-2020

Κατέθεσε η 34χρονη Ιωάννα: «Δεν ήταν γνωστή μου» είπε για τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι – Οι κάμερες έδειξαν την ύποπτη

Η πρώτη επίσημη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί έμειναν αρκετές ώρες στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα, στον χώρο εργασίας της. Τρεις αστυνομικοί κατάφεραν να συνομιλήσουν με την Ιωάννα για 30 λεπτά αφού η κατάσταση της κοπέλας δεν της επιτρέπει να ταλαιπωρηθεί παραπάνω.

Σύμφωνα πληροφορίες, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα: «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Στην ερώτηση για το αν η δράστης της θύμισε κάποιο πρόσωπο, η Ιωάννα απάντησε: «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στις πρώτες της δηλώσεις.

Που εστιάζουν οι έρευνες

Οι άνδρες της ασφάλειας δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης για να την εκδικηθεί. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες καταθέσεις, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ιωάννα

Το 12ωρο υλικό από τις κάμερες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, σκανάρεται εξονυχιστικά ενώ έχουν εντοπιστεί η γυναίκα η οποία θεωρείται ως ύποπτη για την επίθεση σε διάφορα καρέ, τα οποία θα δεχτούν επεξεργασία από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ώστε να αποκαλυφθεί καθαρά τα πρόσωπο. Η γυναίκα φαίνεται να φοράει μάσκα, σκούφο, είναι μετρίου αναστήματος και αδύνατη.

Σύντομα, θα δοθεί στην αστυνομία πρόσβαση στα τηλεφωνήματα της κοπέλας με άρση απορρήτου, ώστε να συγκεντρωθούν κι άλλες πληροφορίες που θα διαλευκάνουν την υπόθεση. 

Το βιτριόλι δεν πωλείται στο εμπόριο

Προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές αλλά ίσως είναι η άκρη του νήματος για, το αποτέλεσμα της εξέτασης του καυστικού υγρού που χρησιμοποίησε η άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα. Και αυτό διότι σύμφωνα με το αποτέλεσμα το συγκεκριμένο καυστικό υγρό δεν πωλείται στο εμπόριο!

Το ερώτημα λοιπόν είναι «πώς το συγκεκριμένο καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της γυναίκας». Έτσι οι αρχές προσπαθούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή του με πρώτες υποθέσεις ότι είτε το παρασκεύασε μόνη της, ή της το ετοίμασε αυτός που της το προμήθευσε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ